Mikkiz - Follow Your Dreams

Alla inlägg den 3 juni 2011

Av LillMikkiz - 3 juni 2011 16:43

Tjolahopp!

Jag är trött :P har sprungit runt med kassar hit och dit, burit en massa och möblerat. Tack och lov att älsklingen och min kära far hjälpte mig, det skulle aldrig gått annars. Nu börjar det se okey ut i lägenheten i alla fall. Hoppas att jag kan få ordning på det mesta tills på tisdag, då vännerna eventuellt kommer över en sväng.

Men idag vet jag inte om jag orkar göra nåt mer, kompisarna ville åka och bada men det känns inte som jag har energi till det just nu :P


Jag har inte beställt nåt internet hem, så jag gick över till älskling och nallar hans ^-^ Mohaha :D Funderar på att skaffa internet till nästa vecka någon gång, gäller bara att jag tar tag i telefonen och ringer också xD Fast det är ju inte så jobbigt. :)


Det blev kycklingkorv och potatissallad till lunch idag, orkade inte laga nåt mer avancerat xD Ikväll blir det tacos tillsammans med älskling; får se om vi ska va hos mig eller honom. :)


Nu är det bara kläder och lite annat smått som ska hem till lilla mig. Det känns faktiskt bra. Visst att det är mycket att göra när man flyttar, men det är absolut värt det i slutändan. Jag gillar redan lägenheten jättemycket, och min soffa är från och med nu favoritplatsen ;)


En intressant sak som hände idag...Otroligt att det finns idioter till allt; vi går ner för trapporna och kommer till entréplan, och där ligger det ciggarettfimpar på golvet..Innomhus?? Stupid..Mummel..mummel.. -.-

Jaja, får väl hoppas att det inte är SÅ mycket konstigt folk som bor i samma trapphus i alla fall. De vi har träffat hittills som varit i huset har varit trevliga, så vi håller väl tummarna för att alla är det. :)


Nu ska vi snart hem till mig och laga tacos och mysa. Kanske blir en spelkväll, har kopplat in Ps1:an som jag sa tidigare, och den ska väl funka nu! Och alla lampor är på plats hemma, vattnet och elen funkar som den ska. Så det känns som att allt just nu har funkat väldigt smidigt och bra. Skönt det! :)


Imorgon kväll blir det bio tillsammans med de bästa vännerna någonsin. Antagligen äta ute och sen in på bion och se X-men: First Class. Det kommer bli en awesome kväll som alltid skulle jag tro! :)


Ha det superbra!

Kramar,


//Mikkiz   

Tidigare månad - Senare månad

Presentation

Senaste inläggen

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4
5
6 7
8
9 10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2011
>>>

Fråga mig

2 besvarade frågor

Ovido - Quiz & Flashcards